Kirjoittajasta

Jarno Alastalo on sosiaalinen introvertti, some-palveluiden rakentaja, tietokirjailija ja YLE Radio Suomen ja maakuntalehtien mukaan Suomen johtava kissavideoasiantuntija. Jarno on ollut perustamassa Suomi24-yhteisöä ja rakentaa nykyisin vertaistuen Heimo-somea sekä luennoi ja kirjoittaa digitaalisten yhteisöjen merkityksistä, sosiaalisista suhteista verkossa, oudoista tyypeistä, netin pimeistä ja valoisista paikoista.

Jarno on toiminut aikaisemmin Aller Median verkkoliiketoimintajohtajana. Jarno on kirjoittanut tositarinakirjat Pimeä netti (2017) ja Sometarinoita Suomesta (2015). Uusi kirja Oudot tyypit ilmestyi 2020. Heimon lisäksi hän on myös hallituksen jäsen IRC-Galleriassa ja Media-alan tutkimussäätiössä. Jarno on myös MLL digitaalinen hyvinvointi -asiantuntijaryhmän 2019-20 asiantuntijajäsen ja luennoitsija ja toimii neuvonantajana Lähde-liikkeessä, jonka tavoitteena on poistaa yksinäisyys Suomesta.

jarno@makingpeoplehappy.fi

Kuva: Kirsi-Marja Moberg

Oudot tyypit nyt kaupoissa


Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/jarnoa/public_html/oudot.fi/wp-includes/functions.php on line 5420